Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:
ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ  

Ο Γιώργος Καρασμάνης, κατέθεσε  στη Βουλή αναφορά το υπόμνημα της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.), της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών – Ομάδων Παραγωγών Νομού Ημαθίας και του Εργατικού Κέντρου Βεροίας, σχετικά με την πρόταση τους για την δυνατότητα προσωρινής αναστολής ισχύος της κάρτας ανεργίας πολιτών, οι οποίοι απασχολούνται σε εποχιακού χαρακτήρα επιχειρήσεις επεξεργασίας και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων.  
Στο υπομνήμα επισημαίνεται η απροθυμία των ανέργων να διακόψουν την κάρτα ανεργίας τους για να απασχοληθούν σε μια προσωρινή – εποχιακή εργασία χάνοντας τα δικαιώματα που έχουν αποκτήσει ή προσδοκούν από αυτή (π.χ. μοριοδότηση σε επικείμενη προκήρυξη) και ταυτόχρονα ζητείται από τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας στον οποίο ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε την αναφορά, να δοθεί η δυνατότητα προσωρινής αναστολής ισχύος της κάρτας ανεργίας σε όσους απασχολούνται σε εποχιακή εργασία κατά την περίοδο συγκομιδής, επεξεργασίας και συσκευασίας των αγροτικών προϊόντων.  


ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016      ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...