Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΙΦΙΑΝΗΣ - ΑΛΩΡΟΥ


Αριδαία, 29/9/2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΙΦΙΑΝΗΣ - ΑΛΩΡΟΥ

Το Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής - Αλώρου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του χωριού κ. Μιχάλης Παρασκευόπουλος και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Χρήστος Τρύπκος.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν στη σχολική κοινότητα, με τον Διευθυντή να ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αλμωπίας για την αποτελεσματικότητά του σε όσα ζητήματα προκύπτουν και για τον σωστό προγραμματισμό του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών οι οποίοι ενίσχυσαν το διδακτικό έργο. Τέλος, ανέφερε ότι το Σχολείο στερείται ολοημέρου λόγω έλλειψης χώρου και πρότεινε να επισκευαστεί το κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, με τον Δήμαρχο να δεσμεύεται να εξετάσει την συγκεκριμένη πρόταση με τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος είδε από κοντά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η στέγη του σχολείου εδώ και πολλά χρόνια και δεσμεύτηκε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή θα δώσει άμεσα λύση.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...