Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣΑριδαία, 29/9/2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Συνεχίζονται οι εργασίες χρωματισμού και συντήρησης σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μετά το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο και 4ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, σειρά έχει το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου επισκέφθηκε το 1ο και 4ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας και είδε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.
Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον που δείχνει ο Δήμος Αλμωπίας για τον τομέα της εκπαίδευσης.
Τέλος, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής τόνισαν ότι υπάρχει ετοιμότητα για τον χειμώνα που έρχεται όσον αφορά στην θέρμανση των σχολικών κτιρίων.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...