Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ PELLA AGROΣυμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στα εγκαίνια της 3ης Pella Agro παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα

Στην τελετή εγκαινίων της 3ης Pella Agro που πραγματοποιείται στην Κρύα Βρύση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ενώ, σύσσωμη ήταν η παρουσία των τοπικών και περιφερειακών πολιτικών και αστυνομικών αρχών στην εκδήλωση.

«Η διοργάνωση αυτή αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για την Κρύα Βρύση και ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε δημιουργούν και ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα και, ιδιαίτερα, για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό κλάδο. Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης στην περιοχή μας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τους Πατέρες των τοπικών Ιερών Ναών οι οποίοι μετέφεραν μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ για καλή επιτυχία στη διοργάνωση.


Μετά το εθιμοτυπικό κόψιμο της κορδέλας ακολούθησε επίσκεψη στα περίπτερα της έκθεσης, ενώ, η βραδιά «έκλεισε» με την παρουσία πολιτιστικών συλλόγων της Κρύας Βρύσης και της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...