Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

''ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ'' ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥΟ Ίκαρος Αλμωπίας σας ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών και προπονήσεων όλων των τμημάτων μας, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 16:30 στο ανοιχτό στάδιο της Αριδαίας.

Όλοι γνωρίζουμε πως ο στίβος είναι η βάση όλων των αθλημάτων και είναι μια από τις πιο κλασικές επιλογές που μπορούμε να στρέψουμε το παιδί μας.
Ελάτε να γυμναστούμε και να μάθουμε ένα προς ένα τα αγωνίσματα του στίβου, με εξειδικευμένους γυμναστές - προπονητές σε όλα τα αγωνίσματα , πρωταθλητές στο παρελθόν στον κλασικό αθλητισμό με Ευρωπαικές , Βαλκανικές και Πανελλήνιες νίκες  , με μεγάλη αγάπη και σεβασμό προς τον χώρο και όρεξη για την ανάδειξη νέων πρωταθλητών.
Επίσης και φέτος, μετά την περσινή, τεράστια επιτυχία των παιδιών μας , θα λειτουργήσει το οργανωμένο τμήμα για προπονήσεις υποψηφίων στρατιωτικών σχολών , αστυνομίας και γυμναστικής ακαδημίας.

Υπεύθυνος τμημάτων : Χατζηγιαννίδης Χρήστος.
Τηλ: 6942905345
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...