Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης - Επίσκεψη σε ΙΕΚ Αριδαίας - Παρότρυνση να επανδρωθούν τα νέα τμήματα που ιδρύθηκαν μετά από πρόταση του



Επίσκεψη του Γιάννη Σηφάκη στο ΙΕΚ Αριδαίας 
Παρότρυνση του βουλευτή για επάνδρωση των νέων τμημάτων τεχνικών εγκαταστάσεων ΑΠΕ και συνοδών βουνού που εντάχθηκαν φέτος από το Υπουργείο μετά από πρόταση του
Διατηρείται και το τμήμα μαγείρων στην Έδεσσα 

  Το δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας και τον διευθυντή του Γιώργο Γιόρτσο επισκέφθηκε ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από τον Πέτρο Τσαρκνιά με την ευκαιρία της έναρξης των ηλεκτρονικών εγγραφών για τις νέες ειδικότητες του ΙΕΚ.  
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο βουλευτής έδειξε για την επάνδρωση των νέων ειδικοτήτων ( συνοδού βουνού και του τεχνικού εγκαταστάσεων ΑΠΕ) που δημιουργήθηκαν με πρόταση του βουλευτή (σε συνεργασία του με τον Πέτρο Τσαρκνιά και τον διευθυντή του ΙΕΚ) από το Υπουργείο Παιδείας.  Οι πρωτοποριακές αυτές ειδικότητες πρέπει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον υποψήφιων μαθητευομένων με δεδομένο ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε μια περιοχή που είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ο τουρισμούς βουνού και ακόμη κατέχει την πρώτη θέση ανά κάτοικο σε όλη την χώρα στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι δυνατότητες εύρεσης εργασίας των αποφοίτων αυτών των τμημάτων στην περιοχή θα είναι αυξημένες.
  Στη συνέχεια ο βουλευτής είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Αριδαίας και συζήτησαν για τα ιδιαίτερα θέματα του ΕΠΑΛ αλλά και για προβλήματα της τεχνικής εκπαίδευσης καθώς και των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...