Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ



Αριδαία, 6/9/2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ

Σε άλλη μια παρέμβαση που αναδεικνύει το πραγματικό ενδιαφέρον της σημερινής Δημοτικής Αρχής για τον τομέα της εκπαίδευσης προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και επισκευής στο Δημοτικό Σχολείο Περίκλειας και έτσι οι μαθητές από αυτή τη σχολική χρονιά θα απολαμβάνουν το ανακαινισμένο κτίριο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια το συγκεκριμένο κτίριο ήταν ανενεργό λόγω των σημαντικών φθορών που είχε υποστεί και τα μαθήματα γίνονταν σε προκατασκευασμένους χώρους που βρίσκονται εντός του αύλειου χώρου.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Συνεχίζουμε αποφασιστικά να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα χρόνων. Σε συνεργασία με την Πρόεδρο Περίκλειας – Λαγκαδιάς κ. Σούλα Σούση η οποία δίνει καθημερινά μάχη για να κρατά το χωριό της ζωντανό, προχωρήσαμε σε αυτή την ουσιαστική παρέμβαση που όπως δήλωσε και η ίδια η Πρόεδρος βγάζει τα παιδιά από τους χώρους «κλουβιά» και τα βάζει σε ένα κτίριο με καλές συνθήκες. Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, οργανώνουμε κι άλλες παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της Περίκλειας και της Λαγκαδιάς, των δύο αυτών ακριτικών οικισμών».




1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...