Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

"14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών". Η συμμετοχή Προμάχων και Σωσάνδρας


Κάτω από συνεχή βροχή, οι εθελοντές δρομείς των Προμάχων δήλωσαν «παρών» στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αλμωπίας.
Συμμετείχαν στη διαδρομή Πρόμαχοι-Σωσάνδρα-Αριδαία και με διαδοχικές εναλλαγές της συμβολικής σκυτάλης-φλόγας, ενώθηκαν με τις ηρωικές εθελόντριες του όμορου χωριού της Σωσάνδρας και όλοι μαζί, κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, όπου και συγκεντρώθηκαν όλες οι ομάδες των υπόλοιπων αποστολών από τα γύρω χωριά.
Στη συνέχεια μετά τον χαιρετισμό του δημάρχου Δημήτρη Μπίνου, άναψαν τον κεντρικό βωμό, στέλνοντας το θεάρεστο μήνυμα της προσφοράς ζωής και των ανθρωπιστικών ιδεωδών.

Αυτά τα παιδιά (μέλη της Τράπεζας Αίματος Προμάχων και του ΑΣ Προμάχων) αξίζουν το χειροκρότημα όλων μας...Μέσα στη βροχή μετέδωσαν το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς...Προσφορά που σώζει όλους εμάς, που όταν τα βρίσκουμε "σκούρα" τρέχουμε σαν αλλόφρονες, ικετεύοντας την γενναιοδωρία τους....
Ευχή, του χρόνου να συμμετέχουν περισσότεροι φορείς του χωριού.


Φωτογραφίες: Δήμητρα Σαλαμάνη


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...