Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας: « Επιθεώρηση ψεκαστικών μηχανημάτων »  « Επιθεώρηση ψεκαστικών μηχανημάτων »

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4036/27-1-2012 (ΦΕΚ 8/Α΄/27-1-2012) οι αγρότες-κάτοχοι ψεκαστικών μηχανημάτων που τα έχουν δηλώσει στο ΟΣΔΕ ή στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας, υποχρεούνται να προσέλθουν σε έναν από τους εξουσιοδοτημένους Σταθμούς Επιθεώρησης και Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων (ΣΤΕΕΓΦ) στο Νομό Πέλλας μέχρι την 26-11-2016 και να πραγματοποιήσουν την πρώτη επιθεώρηση του ψεκαστικού τους.
Τα στοιχεία επικοινωνίας των εγκεκριμένων Σταθμών Επιθεώρησης είναι αναρτημένα στη σελίδα psekastika.minagric.gr η οποία ενημερώνεται συνεχώς και στην οποία υπάρχουν και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της επιθεώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες: Σεραφείμ Δέσποινα-Διοικητήριο Έδεσσας (τηλ. 2381351267), Γαϊτάνης Γεώργιος-Γραφείο Ποιοτικού Ελέγχου Σκύδρας (τηλ. 2381089324), Σταυρακάκη Δωροθέα-ΔΑΟΚ Γιαννιτσών (τηλ. 2381352329).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...