Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Εκμίσθωση οριοθετημένων χώρων του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 2016 του Δήμου Αλμωπίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια λειτουργίας του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 2016,  που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 3 Ιανουαρίου 2017, θα προβεί έναντι τιμήματος που έχει καθορισθεί με την 194/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην εκμίσθωση οριοθετημένων χώρων στο ΑΒΚ 4717 οικόπεδο. (παρκινγκ Δημαρχείου) σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται:
1.    Είδη ένδυσης  2.   Ζαχαρώδη είδη και αναψυκτικά 3.   Ξηροί καρποί , είδη διατροφής
4.   Παιχνίδια  5.   Αγιογραφίες, αφίσες κλπ   6.  Ψιλικά, είδη δώρων, μπιζού κλπ  7.  Βιβλία 8.  Είδη λαϊκής τέχνης  9.  Καντίνες, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα εστίασης  10.Μικροπωλητές διαφόρων ειδών 11. Λούνα παρκ  12.Παροχής Υπηρεσιών  
Οι άδειες συμμετοχής στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ εκδίδονται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα που εμπορεύονται διάφορα είδη και συγκεκριμένα:
α) σε επαγγελματίες εμπόρους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) που νόμιμα δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε
υπαίθριες αγορές (υπαίθριοι πωλητές),
β) σε κατόχους άδειας συμμετοχής σε κυριακάτικες αγορές,
 γ) σε κατόχους άδειας πωλητή λαϊκών αγορών,
δ) σε όσους κατέχουν άδεια άσκησης υπαίθριου (στάσιμου ή πλανόδιου) εμπορίου και
ε) σε  λοιπούς, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της κείμενης φορολογικής νομοθεσίας.
Όσοι  ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διαδικασία μίσθωσης των ανωτέρω χώρων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου από τη Δευτέρα 7 έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016.
Σε περίπτωση που για κάθε οριοθετημένο χώρο υπάρχουν  περισσότερες αιτήσεις, η άδεια συμμετοχής θα χορηγείτε μετά από δημόσια κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερομένων.
Οι προς διάθεση χώροι αποτυπώνονται σε τοπογραφικό διάγραμμα το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της 192/2016 απόφασης του Δ.Σ.
Η αναλυτική διαδικασία για τη διάθεση περιγράφεται στην 192/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην 234/2016 απόφαση της Ο.Ε., του Δήμου Αλμωπίας η οποίες είναι αναρτημένες στο site του Δήμου Αλμωπίας (www.dimosalmopias.gov.gr) και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Πληροφορίες για την όλη διαδικασία παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2384350283 και 2384350221.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...