Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας στο Δημαρχείο Σκύδρας


Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί  Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου μας από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Σκύδρας.

Η Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία διοργανώνεται από την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Έδεσσας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας καλεί τις Διοικήσεις των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων, να διευκολύνουν την συμμετοχή των εργαζομένων στην Ομαδική Αιμοδοσία, παρέχοντας στους εθελοντές αιμοδότες την σχετική άδεια αιμοδοσίας, (η οποία εξάλλου προβλέπεται από το έγγραφο του ΥΠΕΣΔΔΑ, «Διευκόλυνση υπαλλήλων που εθελοντικά προσφέρουν αίμα» αρ. πρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.53/214/16897, 20784, 16-11-1994). Συγκεκριμένα, ένας/μια υπάλληλος που συμμετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από την υπηρεσία του/της πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, δύο μέρες.  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας καλεί όλους τους εργαζόμενους και γενικά τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν με την προτροπή «μη διστάσετε να πάρετε μέρος στο υψηλό έργο ανθρώπινης Αλληλεγγύης και να γίνετε μέλος της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας. Λίγο από το αίμα σας μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Και τη δική σας … αχρείαστο να  ‘ναι».

Για το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας

 Πρόεδρος του Δ.Σ. Γκόγκου Βασιλική

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...