Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΝΕΑΡΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΖΩΔΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ


ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΝΕΑΡΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΖΩΔΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ 

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτ. Οικονομίας και Κτην/κής της Π.Ε. Πέλλας, με βάση το πρόγραμμα υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά της Οζώδους Δερματίτιδας των βοοειδών , θα ξεκινήσει άμεσα – σε συνεργασία πάντα και με Ιδιώτες Κτηνιάτρους της περιοχής - τους εμβολιασμούς των νεαρών  ανεμβολίαστων βοοειδών στις εκμεταλλεύσεις βοοειδών  της Π.Ε. Πέλλας . Παρακαλούνται οι βοοτρόφοι της Π.Ε. Πέλλας να δηλώσουν άμεσα τις γεννήσεις των ζώων τους στα κατά τόπους Αγροτικά Κτηνιατρεία  όπως και να προβούν στην κατάλληλη  σήμανση των ζώων τους (ενώτιο και στα δύο αυτιά), ώστε να είναι εφικτός ο εμβολιασμός νεαρών μοσχαριών . Αν δεν εφαρμοστούν τα παραπάνω μέτρα  δε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί  το πρόγραμμα του εμβολιασμού κατά της Οζώδους Δερματίτιδας των βοοειδών και  κάτω από αυτές τις συνθήκες πιθανότατα να βρεθούμε αντιμέτωποι με μία νέα έξαρση του νοσήματος με τις γνωστές καταστρεπτικές συνέπειες για την κτηνοτροφία του νομού μας. 
     Οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι ο εμβολιασμός κατά της Οζώδους Δερματίτιδας των ενήλικων βοοειδών θα επαναληφθεί ένα χρόνο μετά τον αρχικό τους εμβολιασμό  με εμβόλια τα οποία έχει ήδη εξασφαλίσει η υπηρεσία μας .             Ο

Δ/ντης της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Πέλλας


                                                                                Τρύφων Τσαντάκης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...