Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: 
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ

Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή την επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Γιαννιτσών και Περιφέρειας «Ο Άγιος Στυλιανός» σχετικά με την διαμαρτυρία τους για την επικείμενη μείωση του ποσοστού των προσλήψεων πολυτέκνων στην Δημόσια Διοίκηση, καθώς και για άλλα προβλήματα που τους απασχολούν. 
Συγκεκριμένα, με την επιστολή του ο Σύλλογος διαμαρτύρεται για την πρόθεση της Κυβέρνησης να μειώσει το ποσοστό των προσλήψεων πολυτέκνων αυτών από το 20% σε 15% στη Δημόσια Διοίκηση, ενώ παράλληλα τονίζονται και άλλα μεγάλα  προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών, όπως : η κατάργηση των ελεύθερων μετεγγραφών των σπουδαζόντων τέκνων τους, το ελάχιστο ισχύον αφορολόγητο ποσό, η μη απαλλαγή τους από τον φόρο πρώτης κατοικίας και η επιβολή φόρου πολυτελείας στα μεγάλου κυβισμού Ι.Χ. αυτοκίνητα τους, που πολλοί εξ ανάγκης έχουν.               
Για τον λόγο αυτό ζητείται από τον Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους Υπουργούς να στηρίξουν και να προστατεύσουν την πολύτεκνη οικογένεια, ως συνταγματικά κατοχυρωμένη υποχρέωση των πολιτειακών θεσμών και να επιλύσουν τα προβλήματα τους αναγνωρίζοντας ότι υπήρξαν από τα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής κρίσης.ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...