Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης: Οριστική λύση για τις γνωματεύσεις για την ειδική αγωγή


Γιάννης Σηφάκης:  Οριστική λύση του προβλήματος των γνωματεύσεων για την ειδική αγωγή

Από το γραφείο του Προϊσταμένου Δ/νσης Στρατηγικού σχεδιασμού του ΕΟΠΠΥ απεστάλη στον βουλευτή η ακόλουθη επιστολή:  

Σε απάντηση του αιτήματος του βουλευτή Ν. Πέλλας κου Ιωάννη Σηφάκη, σχετικά με την επίλυση του προβλήματος για την έκδοση γνωματεύσεων ειδικής αγωγής που έχει προκύψει στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών και  προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού μας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι λαμβάνοντας υπόψη τα οριζόμενα στον Ε.Κ.Π.Υ. του ΕΟΠΥΥ στο άρθρο 17 περ.2, καθώς και τη σχετική αλληλογραφία μας με την 3η Υ.ΠΕ. προκύπτουν τα εξής:
•         Στο Νοσοκομείο Έδεσσας δεν υπάρχουν Δ/ντές Κλινικών ειδικότητας Παιδοψυχιατρικής, Ψυχιατρικής, Νευρολογίας ή Παιδιατρικής με εξειδίκευση στην Αναπτυξιολογία. Επομένως ο Δ/ντής Παιδιατρικής κ. Στόγιος Αντώνιος μπορεί ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ να εκδίδει γνωματεύσεις για παθήσεις του γνωστικού του αντικειμένου σύμφωνα με την υπ΄αριθμόν 860 απόφαση της 309ης Συν./30.9.2016 του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ και με την προϋπόθεση ότι εντός 6μήνου θα προσκομισθεί και γνωμάτευση από ιατρό ειδικότητας σχετικής με την πάθηση (όπως ορίζεται στο άρθ. 17 περ.2 του ΕΚΠΥ).
•         Στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών υπηρετούν δύο Δ/ντές Συντονιστές ειδικότητας Νευρολογίας και Ψυχιατρικής κι επομένως μόνο κατόπιν έγγραφης και αιτιολογημένης άρνησης για έκδοση των γνωματεύσεων ειδικής αγωγής θα μπορεί ο Δ/ντής Συντονιστής Παιδίατρος κ. Κουτσός Γεώργιος ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ να εκδίδει γνωματεύσεις για παθήσεις του γνωστικού του αντικειμένου σύμφωνα με την υπ΄αριθμόν 860 απόφαση της 309ης Συν./30.9.2016 του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ και με την προϋπόθεση ότι εντός 6μήνου θα προσκομισθεί και γνωμάτευση από ιατρό ειδικότητας σχετικής με την πάθηση (όπως ορίζεται στο άρθ. 17 περ.2 του ΕΚΠΥ).

Με εκτίμηση, 
Θεοφάνης Ρηγάτος
Προϊστάμενος Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού


Η επιστολή αυτή εστάλη στο γραφείο του ΕΟΠΠΥ στην Έδεσσα όπως και στα δύο Νοσοκομεία και λύνει οριστικά το θέμα που στο τέλος έμεινε να έχει από όλη την χώρα μόνο η Πέλλα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...