Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

WATERNET. Απονομή των βραβείων του Φωτογραφικού Διαγωνισμού για το Νερό & τις 5 ανθρώπινες αισθήσεις στην Οχρίδα


< WATERNET. Απονομή των βραβείων του Φωτογραφικού Διαγωνισμού
για το Νερό & τις 5 ανθρώπινες αισθήσεις στην Οχρίδα >

Ολοκληρώθηκε ο 1ος φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα «O κόσμος του νερού & οι 5 ανθρώπινες αισθήσεις» που οργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Water.Net IPA-CBC, «ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ" που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ & τις συμμετέχουσες χώρες. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τελικά 64 φωτογραφικές δημιουργίες από φωτογράφους της διασυνοριακής ζώνης από τις οποίες βραβεύθηκαν οι 15 και θα λάβουν τα βραβεία από τους εταίρους του προγράμματος και συγκεκριμένα το Δήμο Έδεσσας, το Δήμο Οχρίδας, το Αλέξανδρειο  Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο στην Οχρίδα. Ο Διαγωνισμός στηρίχθηκε σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας / Τμήμα Πολιτιστικού Τουρισμού.

Μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους και να εξερευνήσουν την διασυνοριακή περιοχή Water.Net, ένα σταυροδρόμι και προορισμό της βαλκανικής χερσονήσου. Οι εικόνες περιγράφουν τη συνύπαρξη και την αλληλεπίδραση του Βαλκανικού κόσμου του νερού & τις 5 ανθρώπινες αισθήσεις μέσα από την πρόκληση του να είναι όλα ίδια και διαφορετικά ταυτόχρονα.

Οι φωτογράφοι που βραβεύονται θα μοιραστούν τα βραβεία Waternet στις κατηγορίες
Βραβείο WaterNet “Καταρράκτες Έδεσσας” από τον Δήμο Έδεσσας
Βραβείο WaterNet “Θεσσαλονίκη & Θάλασσα» από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Βραβείο WaterNet “Λίμνη Οχρίδα” από τον Δήμο Οχρίδας
Βραβείο WaterNet “Πηγές Μπιλιάνα” από το Πανεπιστήμιο Οχρίδας
Βραβείο WaterNet “Το Νερό του Αλέξανδρου” από την Ομάδα Εργασίας
είναι οι :
Χρυσό Βραβείο, Anastasia Kouzi, Filis Ajrus, Pece Nastevski, Roula Moustaka & Kiriaki Chambeou Αργυρό Βραβείο, Dimche Korunoski, Maria Simeonidou, Christos Giantsis, Fotis Kilipiris, Simjanoski Djoko, Χάλκινο Βραβείο, Trifon Kitsos, Michaela Κovaceska, Lefteris Chamailidis, Dimitris Efthimiadis, Kostantinos Aliferis.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων θα γίνει στην Οχρίδα στο πλαίσιο εκδήλωσης του προγράμματος WaterNet για το Νερό & την Υγεία την Δευτέρα 12/12/2016 και ώρα 11πμ-1μμ στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου Millenium Palace, στην Οχρίδα και ακολούθως θα παρατεθεί γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα WATERNET

Χρήσιμοι σύνδεσμοι / Useful Links στο www.edessacity.gr και στο

Επικοινωνία / Contacts

FB: Waternetworld


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...