Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Σήμερα Δευτέρα 20 Μάρτη στην Σκύδρα η σημαντική εκδήλωση του ΣΕΑΣ για οργανώσεις παραγωγών και ΕΛΓΑ


Γιάννης Σηφάκης :  Σήμερα Δευτέρα 20 Μάρτη στις 6:00μμ στην Σκύδρα η πολύ σημαντική εκδήλωση του Συνδέσμου Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών ΣΕΑΣ για τις οργανώσεις παραγωγών και θέματα ΕΛΓΑ
Ο βουλευτής καλεί αγρότες και συνεταιριστές να ενημερωθούν από πρώτο χέρι από τους:
- Αλέξη Μπακούρο, σύμβουλο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, υπεύθυνο για τις οργανώσεις παραγωγών που επιμελήθηκε την πρόσφατα υπογραφείσα Υπουργική Απόφαση και τώρα επιμελείται την υπό έκδοση Υπουργική απόφαση για τον χρόνο πληρωμής των αγροτών από τους εμπόρους 
- Θανάση Ζανιά, αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ για θέματα αποζημιώσεων 
Ήδη ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ συναντήθηκε την Κυριακή 19 Μάρτη με προέδρους ομάδων παραγωγών και συνεταιρισμών σε Γιαννιτσά και Αλμωπία και την Δευτέρα 20 Μάρτη το πρωί θα επισκεφτεί το Κατάστημα ΕΛΓΑ στην Βέροια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...