Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Ξεκινούν εντός του Μαρτίου οι αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο της Αριδαίας


ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Ξεκινούν εντός του Μαρτίου οι αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο της Αριδαίας, οι οποίες περιλαμβάνουν την ασφαλτόστρωση των σημείων κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι απομένουν περίπου πέντε χιλιόμετρα όπου θα υλοποιηθούν ανάλογες εργασίες εγκατάστασης δικτύων και αποκατάστασης των δρόμων, καθώς επίσης και οι συνδέσεις δικτύων. Ακόμη, απομένουν οι διαδικασίες μελέτης και κατασκευής του Βιολογικού.

Για άλλη μια φορά, ο Δήμος Αλμωπίας και η Δ.Ε.Υ.Α. ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για την κατανόηση και τη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...