Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Συμμετοχή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις


«ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.Θ. ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ»

Με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας και της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. πραγματοποιήθηκε και φέτος το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι, με ποικίλες εκδηλώσεις στις οποίες δυναμική παρουσία δήλωσε και φέτος το Εδεσσαϊκό Θέατρο ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής. 
Η συμμετοχή του συλλόγου στην αποκριάτικη παρέλαση της 25ης Φλεβάρη αφενός και η συνδιοργάνωση της αναπαράστασης του εθίμου της Λάμκας με τον Φ.Σ.Ε. Μέγας Αλέξανδρος την Κυριακή 26 Φλεβάρη αφετέρου, αφήνουν άρωμα ικανοποίησης στα μέλη της Διοίκησης, τα οποία με τη σειρά τους εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους γι αυτό το σκοπό.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...