Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Ορισμός Αντιδημάρχων στον Δήμο Αλμωπίας


Στον ορισμό Αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, εδραιώνοντας στις θέσεις τους, τους ήδη εν ενεργεία συνεργάτες του, ενώ στο δελτίο τύπου που εξεδόθη, αφήνεται να διαφανεί μια πρόθεση(;) για μελλοντικές ανακατατάξεις στο τέλος της χρονιάς.
Όσον αφορά τους Προμαχιώτες αιρετούς, ο Γιώργος Γούδης (Αμερικάνος), κράτησε την μέχρι τώρα ιδιότητά του ως Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου, ενώ οι δυο άλλοι, Δημήτρης Βέσκος και Χρήστος Μπάτσης παραμένουν στην ουσία, στην αδράνεια, μιας και δεν αναβαθμίζονται.
Προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των κατοίκων ψηφοφόρων της διοικούσας παράταξης για την "περίεργη" συμπεριφορά και την μη χρησιμοποίηση των δυο αποδεδειγμένα ικανότατων στελεχών της, καθιστώντας το μεγαλύτερο χωριό της επαρχίας μας, στην ουσία άνευ εκπροσώπησης στο κέντρο λήψης αποφάσεων, ενώ μια αποστροφή στις παρακάτω δηλώσεις του δημάρχου "....Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τον τόπο μας τίμια και ουσιαστικά. Εμάς δεν μας αφορούν διαδικασίες μικροπολιτικής αλλά η ουσία που σχετίζεται με την επίλυση των προβλημάτων....." δίνει τροφή για πολλές σκέψεις και συζητήσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ»

Στον ορισμό Αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος την 1η Μαρτίου 2017 όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία του Καλλικράτη, καθώς έχει παρέλθει το ήμισυ της δημοτικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, συνεχίζουν ως Αντιδήμαρχοι οι εξής:

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού & Οργάνωσης – Αναπληρωτής Δήμαρχος: Γιώργος Τσιμτσιρίδης

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας: Στέφανος Αβραμίκας

Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας & Έργων: Χρήστος Γεωργίου

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού: Γιώργος Χατζηγιαννίδης

Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου: Γιώργος Γούδης

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Έχουμε φτάσει στο ήμισυ της Δημοτική Περιόδου και αυτή η Δημοτική Αρχή έχει αποδώσει από την πρώτη στιγμή στη βελτίωση της καθημερινότητας και στη δημιουργία προϋποθέσεων για έργα υποδομών που βελτιώνουν την εικόνα του Δήμου μας. Το αποτέλεσμα της δουλειάς φαίνεται, καθώς ξεκίνησε η υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων για τις οποίες εργαστήκαμε πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, βελτιώσαμε τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου με στόχο την καλύτερη απόδοση των υπαλλήλων, μέσα από τη συνεργασία και παρεμβάσεις ουσίας. Την ίδια στιγμή, πετύχαμε πολλά μέσα από τη συνεργασία με τους φορείς για την προώθηση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν το Δήμο μας.
 Βασικά στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων 2,5 ετών ήταν η συλλογικότητα και η ομαδικότητα της δημοτικής μας ομάδας. Ότι πετύχαμε, το πετύχαμε όλοι μαζί και είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τον τόπο μας τίμια και ουσιαστικά. Εμάς δεν μας αφορούν διαδικασίες μικροπολιτικής αλλά η ουσία που σχετίζεται με την επίλυση των προβλημάτων.
 Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει να επιτελέσουμε. Σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Καλλικράτης, η θητεία τους λήγει στο τέλος της δημοτικής περιόδου, ωστόσο όπως μου τόνισαν και οι ίδιοι οι παραιτήσεις τους είναι πάντοτε στη διάθεσή μου, δίνοντας έτσι πλήρη εμπιστοσύνη στις ενέργειες και τις πράξεις μου, καθώς μέσα από τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει αυτά τα χρόνια έχουν κατανοήσει πως οι αποφάσεις μου διέπονται από δικαιοσύνη και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω. Κλείνοντας, είναι σημαντικό να σημειώσω ότι στο τέλος του 2017 θα γίνουν εκ νέου εκτιμήσεις για το επόμενο διοικητικό σχήμα».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...