Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη και ΣΕΑΣ με Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασ. Κόκκαλη


Συναντήσεις Γιάννη Σηφάκη και ΣΕΑΣ με Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασ. Κόκκαλη, Διεύθυνση Δενδρωδών καλλιεργειών  και συμβούλους του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου
Την Τετάρτη 22.03.2017 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη και του εκπροσώπου και τεχνικού συμβούλου του ΣΕΑΣ Γιάννη Στογιαννίδη με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βας. Κόκκαλη, συμβούλους του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Συζητήθηκαν το πρόβλημα με τα «στέκια» στα οπωροκηπευτικά και την μαύρη διακίνηση και η ανάγκη λήψης άμεσων αποφάσεων πριν την νέα περίοδο, η ανάγκη ποσόστωσης για την Πέλλα στο επισιτιστικό πρόγραμμα του 2017 με δωρεάν διάθεση προϊόντων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, η απόλυτη συμφωνία με την προσπάθεια του Υπουργείου για μειωμένη φορολογία των αγροτών που συμμετέχουν σε οργανώσεις, η αναμενόμενη υπουργική απόφαση για τον χρόνο πληρωμής από τους εμπόρους και η ανάγκη θέσπισης αυστηρών διατάξεων αν καταστρατηγείται αυτός ο χρόνος, τα εργόσημα των Αλβανών εποχιακών εργατών γης καθώς και προβλήματα με επιχειρησιακά προγράμματα ομάδων παραγωγών της Πέλλας. Του Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας, της ΟΠ Πέλλας και της ΟΠ Αρχαγγέλου «Το Πάϊκο».
Συζητήθηκε ακόμη με παρουσία εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων πρόβλημα των αποζημιώσεων των ενοικιαστών αγροτεμαχίων από τα οποία διέρχεται ο αγωγός ΤΑΠ.  
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε στην συγκρότηση επιτροπής από τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Ανάπτυξης ( Διεύθυνση Εμπορίου) και βουλευτές για να εξεταστεί το θέμα με τα «στέκια» καθώς και η μαύρη διακίνηση των αγροτικών προϊόντων.
Ακόμη δεσμεύτηκε να εξετάσει τα προβλήματα με τα επιχειρησιακά προγράμματα των ΟΠ της Πέλλας.
Θεώρησε λογικό τον καθορισμό ποσόστωσης για την Πέλλα στο επισιτιστικό πρόγραμμα αντί του Εμπάργκο.

Ο Υπουργός και ο βουλευτής επιβεβαίωσαν ξανά την συνεχή τους συνεργασία για την επίλυση  προβλημάτων των αγροτών. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...