Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Το μεράκι στο ζύγισμα


Η ρουτίνα στο ζύγισμα σίγουρα έσπαγε από την αισθητική των εργαλείων. Ο μάστορας που σφυρηλάτησε αυτό το καντάρι θα μπορούσε να το αφήσει ένα άχαρο σίδερο. Την δουλειά του θα την έκανε ούτως ή άλλως. 
'Όμως τόσο στην βιτρίνα που θα πουλιόνταν ως είδος όσο και στην καθημερινή του χρήση θα έπρεπε να φωνάζει "δείτε με είμαι όμορφο". Τα Ελληνικά χέρια που το δημιούργησαν το άφησαν παρακαταθήκη για να εκφράζουμε τον θαυμασμό μας στην αισθητική τους.
Η απορία όμως θα παραμείνει. Το σχέδιο ποιος να το εμπνεύστηκε;0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...