Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Νέες συνεργασίες για το "Εδεσσαϊκό θέατρο"


«ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ»

Την απόλυτη ικανοποίηση τους εκφράζουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, καθώς η Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Έδεσσας ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους για συνεργασία.
Κάθε θεατρική παράσταση στηρίζεται σε χαρακτήρες οι οποίοι με το μακιγιάζ και τις κομμώσεις ολοκληρώνονται και παρουσιάζουν αποτελεσματικά το ρόλο τους.
 Η αισθητική μεταμόρφωση των ηθοποιών είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιτεχνικής δημιουργίας στο θέατρο καθώς το θεατρικό μακιγιάζ και οι θεατρικές κομμώσεις διαδραματίζουν καίριο ρόλο ώστε η καλλιτεχνική ομάδα να μπορέσει να πετύχει το στόχο της από άποψη αισθητικής και πειστικότητας!
Οι σπουδαστές των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής του ΕΠΑΛ Έδεσσας, θα αποτελέσουν μέρος των συντελεστών της παραγωγής που θα ανεβάσει η Παιδική Σκηνή, καθώς θα επιμεληθούν το μακιγιάζ και τις κομμώσεις των πρωταγωνιστών, ζώντας μια ευχάριστη, δημιουργική και εποικοδομητική εμπειρία στα παρασκήνια.

Εν τω μεταξύ, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες των ηθοποιών καθώς το έργο θα παρουσιαστεί στο τέλος του μήνα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...