Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Εργασίες καθαρισμού των αποστραγγιστικών καναλιών υλοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας στον κάμπο της Περίκλειας


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ

Εργασίες καθαρισμού των αποστραγγιστικών καναλιών υλοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας στον κάμπο της Περίκλειας μετά από δεκαετίες.

Ο καθαρισμός των καναλιών, καθώς και η αποκατάσταση της εξόδου των υδάτων, θα ανακουφίσει τη συγκεκριμένη περιοχή και θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες πλημμυρών, οι οποίες προκαλούσαν για πολλά χρόνια σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας κ. Γιώργος Γούδης. Εκεί συνάντησε την Πρόεδρο κ. Σούλα Σούση η οποία ευχαρίστησε θερμά για το πραγματικό ενδιαφέρον τους τόσο τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο όσο και τους Αντιδημάρχους κ. Στέφανο Αβραμίκα και κ. Γιώργο Γούδη που με αυτή τη σημαντική παρέμβαση λύνουν ένα χρόνιο πρόβλημα του χωριού. Όπως είπε η Πρόεδρος, η Δημοτική Αρχή είναι πάντοτε παρούσα σε όλα τα ζητήματα και προσπαθεί να δίνει λύσεις με όσα μέσα διαθέτει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...