Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Δράση της Ομάδας Εθελοντών Προμάχων στην Απογείωση των αγώνων "Προμάχεια 2017"


Συνεχίζοντας τις δράσεις της η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη καθαριότητα στον χώρο της αρχικής απογείωσης των αγώνων αιωροπτερισμού "ΠΡΟΜΑΧΕΙΑ 2017" που ξεκινούν την Παρασκευή 7 Απριλίου.

Η ομάδα σε συνεργασία με  τα μέλη του διοργανωτή συλλόγου flypellaairsportpellas αφού ακροβολίστηκαν στην απόκρημνη περιοχή, καθάρισαν τον χώρο από πέτρες και κλαδιά, κάνοντάς την να μοιάζει με γήπεδο, δίνοντας έτσι στους αγωνιζόμενους την ασφάλεια που χρειάζονται τα νήματα των αλεξιπτώτων τους.
Παρόντες στην όλη δράση και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Γούδης και Χρήστος Μπάτσης, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει την όλη διοργάνωση και την στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Χαρακτηριστικό της  άοκνης αρωγής τους, οι παρεμβάσεις επιδιόρθωσης του ορεινού δρόμου που οδηγεί στην απογείωση, όπου με τη βοήθεια μηχανημάτων του δήμου και πολλών εθελοντών φορτηγατζήδων, επισκεύασαν τα διαβρωμένα τμήματα του δρόμου, καθιστώντας τον προσπελάσιμο ακόμη και με επιβατικό αυτοκίνητο.
Η Ομάδα των εθελοντών, μετά από τη δράση της αυτή, συνεχίζει με την επόμενη, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο του Λαζάρου και  έχει  θρησκευτικό, λαογραφικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...