Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Το Πρωταπριλιάτικο "ψέμα" των Προμαχιώτικων Νέων


Τηρώντας το έθιμο της Πρωταπριλιάς, αναρτήσαμε χθες 1η Απριλίου την "είδηση" περί κατασκευής Δημοτικής υδροηλεκτρικής μονάδας στους Προμάχους, είδηση η οποία αποτελεί την αθώα(;) φάρσα μας.
Ήταν το ψεματάκι που σκαρφιστήκαμε, το οποίο όμως, θα μπορούσε να αποτελέσει τροφή για σκέψη και ποιος ξέρει και για δράση από πλευράς ιθυνόντων, μιας και ο φυσικός υδάτινος πλούτος των Προμάχων είναι αστείρευτος και είναι απορίας άξιο, γιατί να τον εκμεταλλεύονται κάποιοι ιδιώτες κι όχι η κοινότητα, με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται.

Χρόνια πολλά και του χρόνου.

1 σχόλια :

Που να βρεις μυαλό στα μυαλά των ιθυνοντων εκεί μάλλον σκ@τ@ έχει. Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζοταν.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...