Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Επίσκεψη των μαθητών της Α΄τάξης Γυμνασίου Προμάχων στην "Άσπρη πέτρα"


Στα πλαίσια περιβαλλοντικής εξόρμησης, οι μαθητές της Α΄τάξης του Γυμνασίου Προμάχων, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή κύριο Ευστάθιο Πασόη, πραγματοποίησαν  εκδρομή στην μαγευτική "Άσπρη πέτρα", στα βόρεια του ιστορικού οικισμού.

Εκμεταλλευόμενοι τον ανοιξιάτικο καιρό, είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν, να σκαρφαλώσουν, να ξεμουδιάσουν και να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας την υπέροχη διαδρομή, μέσα στο φυσικό κάλλος που απλόχερα έχει δωρίσει ο Ύψιστος.

Οι νεαροί εξερευνητές, φυσικά δεν παρέλειψαν να κάνουν και μια στάση στην, πρόσφατα τοποθετημένη από την τοπική εθελοντική ομάδα, τεράστια  Ελληνική σημαία που κοσμεί την κορυφογραμμή του χωριού.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...