Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Περιοδεία του Δημάρχου Αλμωπίας στο Άνω και Κάτω Γαρέφι


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου και του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων και Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστου Γεωργίου, Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Γαρεφείου.

Στόχος ήταν να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν το χωριό, ενώ παράλληλα υπήρξε ενημέρωση για παρεμβάσεις που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα. Εκτενής ήταν η συζήτηση γύρω από την απορρόφηση των χρημάτων του Λ.Α.Γ.Η.Ε. ύψους 17.000 ευρώ που θα αποδοθούν στο χωριό που αφορούν το έτος 2015 με στόχο να υλοποιηθούν παρεμβάσεις αναπτυξιακού και περιβαλλοντικού προσανατολισμού.

Αμέσως μετά τη Συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στο Άνω και Κάτω Γαρέφι, όπου ο Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του είδε από κοντά τα ζητήματα του χωριού, που εντοπίζονται κυρίως στον τομέα της άρδευσης, της ύδρευσης και του ηλεκτροφωτισμού κυρίως στην περιοχή του κτηνοτροφικού πάρκου. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τσιμενταύλακες όμβριων σε διάφορα σημεία του χωριού. Σε αυτούς τους τομείς θα επικεντρωθούν οι παρεμβάσεις. Παράλληλα, έχει ήδη υλοποιηθεί το έργο της περίφραξης στο Νηπιαγωγείο του χωριού και έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες ελαιοχρωματισμού του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, ενώ θα πεζοδρομηθεί το επόμενο διάστημα ο δρόμος μπροστά από τα σχολεία. Αυτοψία πραγματοποιήθηκε και στο υδραγωγείο, όπου θα γίνουν κάποιες ουσιαστικές παρεμβάσεις για την επίλυση του προβλήματος της λειψυδρίας που παρατηρείται κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

Ο Πρόεδρος του χωριού κ. Γιώργος Μάρκου ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του που είναι παρόντες στα προβλήματα του χωριού και τόνισε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έχει αναπτυχθεί μία πολύ καλή συνεργασία με κοινούς στόχους για το καλό του τόπου μας. Άλλωστε, είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Δημάρχου για το Γαρέφι, το οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια και ως Πρόεδρος και μάλιστα υλοποιώντας σημαντικά έργα. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Άνω Γαρέφι έχει χαρακτηριστεί Παραδοσιακός Οικισμός από το 1994 και γι’ αυτό οι όποιες παρεμβάσεις οφείλουν να σέβονται τον παραδοσιακό χαρακτήρα του χωριού.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...