Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Το Τμήμα Συνοδών Βουνού του Δημόσιου ΙΕΚ Αριδαίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στα Λουτρά


ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΔΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ


Το Τμήμα Συνοδών Βουνού του Δημόσιου ΙΕΚ Αριδαίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στα Λουτρά. Στην αποστολή συμμετείχαν εκτός από τους σπουδαστές, ο Διευθυντής του ΙΕΚ κ. Γιώργος Γιόρτσος καθώς επίσης και καθηγητές.

Το συγκεκριμένο τμήμα δημιουργήθηκε μετά από παρότρυνση του ίδιου του Δημάρχου προς τον κ. Γιόρτσο, καθώς στόχος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών είναι να εντάξει και αυτή τη δραστηριότητα, δηλαδή την αξιοποίηση των μονοπατιών και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου που έχει η Λουτρόπολη του Δήμου μας σε συνάρτηση με την δυνατότητα των επισκεπτών να γνωρίσουν και αυτή την εμπειρία κατά τη διαμονή τους στην περιοχή μας. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο κ. Γιόρτσος τον Δήμαρχο, οι σπουδαστές από τον ερχόμενο Ιούλιο θα είναι σε θέση να κάνουν την πρακτική τους άσκηση και θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν ανάλογη αίτηση προς τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση, ενώ σπουδαστές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο για τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης. Παράλληλα, είδαν τον χώρο ο οποίος θα φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα και πρόκειται για ένα πετρόχτιστο κτίριο μέσα στην καταπράσινη βλάστηση που σήμερα παραμένει ανενεργό. Τέλος, είδαν από κοντά τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, όπου γνώρισαν το Διοικητικό προσωπικό και ξεναγήθηκαν στους χώρους που η σημερινή Διοίκηση τα μετέφερε, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα οικονομικά μεγέθη της Δημοτικής Επιχείρησης.

Στο τέλος της επίσκεψης ο Δήμαρχος τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στις σπουδές τους και τους παρότρυνε να πραγματοποιήσουν κάποια από τα μαθήματά τους στους χώρους της Λουτρόπολης που ενδείκνυνται για το αντικείμενο των σπουδών τους.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...