Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας στην Αν. Αντιπεριφερειάρχη


Εθιμοτυπική επίσκεψη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας στην Αν. Αντιπεριφερειάρχη


Την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά επισκέφθηκαν στο Διοικητήριο ο Πρόεδρος Πρόδρομος Δεμίρης και ο Γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας Μιχάλης Σταλίκας, παρόντος του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Πέτρου Ζέρζη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο και την ανάληψη των καθηκόντων των νέων μελών του. Οι εκπρόσωποι ενημέρωσαν την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανασιάδου – Αηδονά για τις δράσεις του Συλλόγου, όπως, για παράδειγμα, ενημερώσεις σε σχολεία σχετικά με την καθημερινή υγιεινή των δοντιών οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στον επαγγελματικό κλάδο των οδοντιάτρων και των ελεύθερων επαγγελματιών γενικότερα, σε συνδυασμό με τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά. Οι κ.κ. Δεμίρης και Σταλίκας ευχαρίστησαν την κ. Αθανασιάδου – Αηδονά για τη συνάντηση και ανέφεραν ότι θα καταβάλλουν προσπάθειες για τη διοργάνωση συνεδρίων με πανελλήνια εμβέλεια στην Π.Ε. Πέλλας ως ελάχιστη ανταπόδοση στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανασιάδου – Αηδονά συνεχάρη τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας υπογραμμίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και η ίδια προσωπικά θα στηρίξει και θα προβάλλει τις δράσεις πρόληψης παθήσεων που σχετίζονται με οδοντιατρικά θέματα καθώς και τις προσπάθειες προσέλκυσης επισκεπτών στην περιοχή μας μέσω διοργάνωσης εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στο ευρύ πλαίσιο του συνεδριακού και ιατρικού τουρισμού.                                                      

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...