Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

«Νέοι ορίζοντες για το Εδεσσαϊκό Θέατρο»


«Νέοι ορίζοντες για το Εδεσσαϊκό Θέατρο»

Το Φεστιβάλ της Κασσάνδρας είναι από τα πλέον γνωστά και σημαντικότερα γεγονότα στην περιοχή της Χαλκιδικής, διαρκεί από τις αρχές Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, διεξάγεται στο αμφιθέατρο της Σίβηρης και αποτελεί μια όαση καλοκαιρινή συνδυάζοντας για τους χιλιάδες των επισκεπτών του τις διακοπές και την ξεκούραση με την Τέχνη και τον Πολιτισμό. 
Μεταξύ άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, το Θέατρο αποτελεί προτεραιότητα της διοργάνωσης στο φετινό 25ο Φεστιβάλ. Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, δέχθηκε επίσημη πρόταση για τη συμμετοχή θεατρικού σχήματος στις εκδηλώσεις του Δήμου Κασσάνδρας ενώ παράλληλα με αυτή την πρόταση, το Διοικητικό Συμβούλιο μελετά και την πρόταση-πρόσκληση συμμετοχής στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Κρυοπηγής που επίσης θα διαρκέσουν κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο τρέχοντος έτους. 
Η περσινή εμπειρία από την επίσκεψη στο Πολύχρονο και την Κρυοπηγή, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τους φιλόξενους οικοδεσπότες-διοργανωτές όσο και από την ενθουσιώδη υποδοχή του θεατρόφιλου κοινού της περιοχής προς την θεατρική ομάδα της  Παιδικής Σκηνής που παρουσίασε το έργο του Θοδωρή Παπαϊωάννου «Το ποτάμι που θύμωσε».
Αξιολογώντας όλες τις παραμέτρους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι θετικά στην αποδοχή των προτάσεων καθώς θεωρούν πολύ σημαντική την παρουσία και προβολή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου εκτός ορίων της πόλης μας, 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...