Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων στον Δήμαρχο Αλμωπίας


Μέλη της Ομάδας Εθελοντών Προμάχων, είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλμωπίας, κατά την οποία του απένειμαν τον έπαινο συμμετοχής της Πανελλαδικής δράσης "Let 's do it Greece", θεωρώντας τον ως επίτιμο μέλος της ομάδας και ευχαριστώντας τον με την κίνηση αυτή για την αμέριστη και συνεχή βοήθεια και συμπαράσταση που τους προσφέρει.

Ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μπίνος τους ευχαρίστησε για την τιμή και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους στις εκάστοτε δράσεις που πραγματοποιούν.

Παρόμοιοι έπαινοι επιδόθηκαν και στους Δημοτικούς συμβούλους Στέφανο Αβραμίκα, Χρήστο Γεωργίου, Γιώργο Γούδη (Αμερικάνο), Χρήστο Μπάτση και Γιώργο Χατζηγιαννίδη, για τους ίδιους λόγους.
2 σχόλια :

Μαρια εισαι πολυ ομορφη....σ'αγαπαω!!
Και πολυ καλη φωτογραφος!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...