Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Γιάννης Σηφάκης : Τα αγροτικά εφόδια από το 24% ΦΠΑ στο 13% ΦΠΑ από 01/07/2017 - Σημαντικά τα θετικά - αντίμετρα της συμφωνίας


Γιάννης Σηφάκης :  Τα αγροτικά εφόδια από  24% ΦΠΑ στο 13% ΦΠΑ από 01/07/2017 
Πολύ σημαντικά τα θετικά μέτρα – αντίμετρα της συμφωνίας  

Ακόμη από το 2019 μείωση φορολογικών συντελεστών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, μείωση ΕΝΦΙΑ, μηδενισμός εισφοράς αλληλεγγύης μέχρι 30.000 € εισόδημα, επίδομα ενοικίου σε 600.000 πολίτες, μηδενισμός φαρμακευτικής δαπάνης για εισόδημα ως 700 €, μείωση στο μισό για εισόδημα από 700€ -1200 €, 1800 νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί, 250 εκ για νέες θέσεις εργασίας, 250 εκ. για αύξηση δημοσίων επενδύσεων κ.α. 
Ισορροπημένη και βιώσιμη η συμφωνία που θα συνοδευτεί με ελάφρυνση του δημόσιου χρέους και λογικά πλεονάσματα μετά τα πρώτα 3-4 χρόνια. 
Τα αρνητικά μέτρα για την κοινωνία αντισταθμίζονται για πρώτη φορά μετά το 2010 και με θετικά μέτρα
Η παραπληροφόρηση, η καταστροφολογία είναι το όχημα όσων φοβούνται ότι οριστικά η διαπλοκή και η διαφθορά θα ελεγχθούν και βλέπουν τον εαυτό τους μέσα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...