Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στα Γιαννιτσά η εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πέλλας


Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στα Γιαννιτσά η εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πέλλας με τίτλο "ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ! ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ-ΕΕ-ΕΥΡΩ". Οι ομιλητές Γ. Κρεασίδης και Γ. Κούτρας ανέπτυξαν την πολιτική πρόταση που απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις μαχόμενες δυνάμεις και τους αγωνιστές με βασικούς άξονες: 
Α) Διαγραφή του Χρέους, 
Β) Έξοδος από Ευρωπαική Ένωση και Ευρωζώνη,
Γ) Κατάργηση όλων των Μνημονίων και των Εφαρμοστικών Νόμων,
Δ) Εθνικοποίηση Τραπεζών και μεγάλων Στρατηγικών Επιχειρήσεων υπό Εργατικό Έλεγχο,
Ε) Πάλη ενάντια στο Φασισμό και τον Ρατσισμό.

Η πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλα τα αγωνιζόμενα τμήματα της κοινωνίας να παλέψουν από κοινού, συγκροτώντας ενωτικά σχήματα αγώνα αλλά και ενισχύοντας αυτά που ήδη υπάρχουν σε διάφορους χώρους (Τοπικές - Δημοτικές - Περιφερειακές Κινήσεις, Εργατικά Σχήματα - Συσπειρώσεις, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ, Αντιφασιστικές Πρωτοβουλίες, ΕΑΑΚ σε ΑΕΙ-ΤΕΙ), στον δρόμο της αντίστασης στην διαρκή επίθεση του κεφαλαίου και υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και ελευθεριών. 

Στην συζήτηση που ακολούθησε τις αρχικές τοποθετήσεις αναδείχθηκε η αναγκαιότητα για κοινή δράση όλων των δυνάμεων του αγώνα στην βάση του κοινού στόχου ανατροπής της επίθεσης, χωρίς να υποβαθμίζονται οι διαφορετικές προσεγγίσεις και αναλύσεις εντός του κινήματος.

Πρώτος σταθμός στην προσπάθεια αυτή αποτελεί η συμμετοχή στην πανεργατική απεργία την Τετάρτη 17 Μαΐου και στις αντίστοιχες συγκεντρώσεις ενάντια στα νέα μέτρα Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που έρχονται προς ψήφιση στην Βουλή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...