Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων και το έργο της ΠΟΠΣΜ


Ο Γεώργιος Τάτσιος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, μιλά αποκλειστικά στην Πεμπτουσία για την 2η Μεγάλη Συνάντηση όλων των Μακεδόνων στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 13 Μαΐου 6 μ.μ.
 Εκθέτει τις εμπειρίες από την επιτυχημένη πρώτη συνάντηση, η οποία είχε γίνει στις 26 Απριλίου 2016 με κεντρικό χορηγό επικοινωνίας την Πεμπτουσία.
 Αναφέρεται επίσης στο γενικότερο έργο που επιτελεί ο Ομοσπονδία των Μακεδόνων, σε όσα έχει έως τώρα επιτελέσει και στους σκοπούς τους οποίους έχει θέσει.




ΠΗΓΗ...http://www.pemptousia.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...