Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Στη Συνεδρίαση του Δικτύου Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων που πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στη Συνεδρίαση του Δικτύου Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων που πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, μαζί με τον Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Χρήστο Δήμτση και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αναπληρωτή Αντιπρόεδρο των Λουτρών κ. Χρήστο Δόντσο. Ο κ. Μπίνος εκτός από τη Λουτρόπολη του Δήμου μας, εκπροσώπησε και τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδος του οποίου είναι Αντιπρόεδρος και την Λουτρόπολη των Κρηνίδων Καβάλας.
Η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε χώρο του Δημαρχείου της πόλης CALDAS DA RAIHNA και η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε την έγκριση πρακτικών της προηγούμενης Συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στο Salsomaggiore, οικονομικά θέματα, συζήτηση γύρω από ευρωπαϊκά προγράμματα, δραστηριότητες κατά το 2017, έγκριση νέων μελών, αποφάσεις για τη διοργάνωση από μέλη των γενικών συνελεύσεων κ.α.
Επίσης, έγινε συζήτηση γύρω από τη διοργάνωση της Συνεδρίασης του Μαΐου 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αλμωπίας, μετά από σχετική πρόσκληση προς το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου. Μια διοργάνωση που θα αποτελέσει πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επισκεφθούν τον τόπο μας και να γνωρίσουν τις ομορφιές του και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα άνθρωποι απ’ όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.
Στα πλαίσια των εργασιών του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Thalasso Spa Center Nazare και έγινε περιήγηση από τους υπεύθυνους της Λουτρόπολης CALDAS DA RAINHA. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, τα Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας έχουν αποκτήσει πλέον ευρωπαϊκή ταυτότητα και συμμετέχουν ισότιμα στα κέντρα λήψης των αποφάσεων που αφορούν στον τομέα του τουρισμού. Η συμμετοχή μας, μας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίσουμε τα Λουτρά παγκοσμίως και να προσελκύσουμε τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο. Σε αυτά τα πλαίσια, βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία ενός πλήρους τουριστικού οδηγού που θα αφορά την περιοχή μας, ο οποίος θα διαμορφωθεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σύγχρονες ανάγκες και προϋποθέσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...