Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την έκδοση των ατομικών δελτίων των μαθητών


Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την έκδοση των ατομικών δελτίων των μαθητών

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες που έχουν παιδιά ότι, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στην Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ ΕΔΕΣΣΑΣ (Πρώην ΙΚΑ) υπάρχει παιδίατρος για την έκδοση των ατομικών δελτίων  μαθητών. Η έκδοση των δελτίων είναι υποχρεωτική για την εγγραφή τους στα σχολεία.
Για  τα παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και Α΄ γυμνάσιου,  το ατομικό δελτίο εκδίδεται από παιδίατρο.  Οι ασφαλισμένοι χρειάζεται να έχουν μαζί τους απαραίτητα το βιβλιάριο υγείας, το βιβλιάριο εμβολίων, και το ΑΜΚΑ τους.
Για τα Λύκεια η έκδοση θα γίνεται  από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό. Οι ασφαλισμένοι χρειάζεται να έχουν μαζί τους απαραίτητα το βιβλιάριο υγείας, το βιβλιάριο εμβολίων, και το ΑΜΚΑ τους. 
Για το φύλλο ιατρικής εξέτασης (για σχολικές δραστηριότητες) είναι σημαντικό να προσκομίζονται πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και, κατά προτίμηση, εξέταση από καρδιολόγο.
Οι εκδόσεις  των  πιστοποιητικών  θα γίνονται όλο το καλοκαίρι, μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων.
Σημειώνεται ότι στην Μονάδα Υγείας Έδεσσας εξυπηρετούνται και ανασφάλιστοι.  
Η έκδοση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού, είτε με τη φυσική παρουσία των ασφαλισμένων στη Μονάδα ή  στο τηλέφωνο 2381027028 από τις 8¨00 -14¨00 καθημερινά.

Κάθε Τετάρτη στον οδοντίατρο της Μονάδας εξετάζονται μόνο παιδιά, κατόπιν ραντεβού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...