Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Σε εξέλιξη το έργο κατασκευής ιστών ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο Δωροθέας επί της Ε.Ο. Αριδαίας – Προμάχων


Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή κόμβων ηλεκτροφωτισμού από την Π.Ε. Πέλλας στο δίκτυο αρμοδιότητάς της


«Ενισχύουμε με το ποσό των 120.000,00 € την οδική ασφάλεια του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, κατασκευάζοντας κόμβους ηλεκτροφωτισμού σε επικίνδυνα σημεία, από όπου διέρχονται, καθημερινά, συμπολίτες μας, επισκέπτες και μεταφέρονται προϊόντα από και προς την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Κάνουμε χρήση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων και πόρων για την ανεκτή βατότητα του οδικού δικτύου της περιοχής ευθύνης μας. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων για την εποικοδομητική συνεργασία και την εξέλιξη στο έργο αυτό όπως και στα επόμενα έργα που ακολουθούν το αμέσως επόμενο διάστημα» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά η οποία ενημερώνεται για την εξέλιξη των έργων και από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα έργων Πέτρο Ζέρζη.


Στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή ηλεκτροφωτισμού κόμβων εντός περιοχής ευθύνης Π.Ε. Πέλλας» και, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι εργασίες στον κόμβο Δωροθέας επί της Ε.Ο. Αριδαίας – Προμάχων έχουν ξεκινήσει με την κατασκευή των βάσεων των οκτώ ιστών ηλεκτροφωτισμού που θα τοποθετηθούν στο σημείο, το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του κόμβου Σεβαστειανών επί της Εθνικής Οδού Έδεσσας - Θεσσαλονίκης και του κόμβου Λουτροχωρίου επί της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας - Βέροιας. Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...