Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Εγκρίθηκε η προμήθεια κινητής μονάδας γυναικο-μαιευτικού υπέρηχου για το Νοσοκομείο Έδεσσας


Γιάννης Σηφάκης :  Εγκρίθηκε η προμήθεια κινητής μονάδας Προληπτικής Ιατρικής με γυναικο-Μαιευτικό υπέρηχο στο Νοσοκομείο Έδεσσας  από το ΙΝΤΕRREG προϋπολογισμού 250.000,00€  
Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την βελτίωση των υποδομών στο Νοσοκομείο Πέλλας ( μετά την έγκριση των δύο αξονικών τομογράφων για τα δύο νοσοκομεία και την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Έδεσσας) προχώρησε και σε έγκριση προμήθειας κινητής μονάδας Προληπτικής Ιατρικής με γυναικο-Μαιευτικό υπέρηχο στο Νοσοκομείο Έδεσσας  από το ΙΝΤΕRREG Ελλάδα- FYROM προϋπολογισμού 250.000,00€  
Η κινητή μονάδα θα εγκατασταθεί στο νοσοκομείο Έδεσσας και θα μετακινείται σε διάφορες περιοχές για να βοηθήσει στην πρόληψη παθήσεων όπως ο καρκίνος του μαστού κ.α. 
Η προσπάθεια για την αναβάθμιση της υγείας στην Πέλλα με την πρόσληψη των μόνιμων γιατρών και των συμβασιούχων νοσηλευτών που έχει δρομολογήσει η νέα διοίκηση υπό τον νέο διοικητή Χρήστο Σμία  είναι συνεχής και θα συνεχιστεί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...