Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

120.000,00 € από την Π.Ε. Πέλλας για τον ηλεκτροφωτισμό κόμβων στο οδικό δίκτυο


120.000,00 € από την Π.Ε. Πέλλας για τον ηλεκτροφωτισμό κόμβων στο οδικό δίκτυο


Εντός των επόμενων ημερών και μετά τις απαραίτητες δοκιμές θα ηλεκτροδοτηθούν οι τρείς (3) κόμβοι Δωροθέας, Σεβαστειανών και Λουτροχωρίου που κατασκευάστηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 120.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.


«Βελτιώνουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, τον ηλεκτροφωτισμό σε σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας που χαρακτηρίζονται από επικινδυνότητα. Η γενικότερη συντήρηση του οδικού δικτύου, αν και απαιτεί πολύπλευρη παρέμβαση αποτελεί προτεραιότητά μας. Πρόσφατα, μάλιστα, εισηγήθηκα και η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη διενέργεια διαγωνισμού ώστε να προχωρήσει ένα ακόμη έργο που αφορά τη συντήρηση υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών οδικού δικτύου για το τρέχον έτος συνολικού προϋπολογισμού 50.000,00 €. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, αξιοποιώντας πόρους και μέσα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...