Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Πίστωση περίπου 40.000 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση του κτιρίου που στεγάζεται το Νηπιαγωγείο Προμάχων


ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ  ΜΑΘΗΤΩΝ

Τους Προμάχους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Γούδη και κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.

Ο Δήμαρχος αποδέχτηκε την πρόσκληση των μαθητών του Νηπιαγωγείου του χωριού, οι οποίοι με γράμμα που του έστειλαν ζητούσαν την τοποθέτηση ειδικής πινακίδας μπροστά από το σχολείο τους που να προειδοποιεί τους οδηγούς ότι από το συγκεκριμένο σημείο γίνεται διέλευση παιδιών και να μειώνουν ταχύτητα. Με άμεση παρότρυνση του Δημάρχου, συνεργείο του Δήμου τοποθέτησε την πινακίδα και μίλησε στους μικρούς μαθητές οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χαμόγελα.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε στις νηπιαγωγούς ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί να ψηφίσει μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής πίστωση περίπου 40.000 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση του κτιρίου που στεγάζεται το Νηπιαγωγείο και το οποίο παρουσιάζει σημαντικές φθορές κυρίως από την υγρασία. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα απαλλάξουν το σχολείο από αυτό το πρόβλημα, ενώ παράλληλα θα περιλαμβάνουν και ευπρεπισμό του αύλειου χώρου με την κατασκευή νέας περίφραξης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...