Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με την Ομάδα Εθελοντών Προμάχων


Στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Νηπιαγωγείο Προμάχων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιώργο Γούδη και Γιώργο Χατζηγιαννίδη, είχε συνάντηση με μέλη της Ομάδας Εθελοντών του χωριού και του έγινε ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί από την ομάδα.
Συγκεκριμένα ενημερώθηκε για την σημερινή εξωραϊστική δράση που θα γίνει το απόγευμα στην περιοχή του παλιού Ηρώου, την οποία έχει υιοθετήσει η ομάδα και συζητήθηκαν τρόποι παρέμβασης και σε άλλες περιοχές του ιστορικού οικισμού.
Το ενδιαφέρον του Δημάρχου ήταν μεγάλο και μάλιστα συνεισέφερε στην σημερινή δράση άμεσα και με τρόπο καταλυτικό, λύνοντας έτσι κάποια  προβλήματα που δυσκόλευαν την πραγματοποίησή της.
Εκ μέρους της Ομάδας Εθελοντών, απευθύνονται θερμές ευχαριστίες τόσο στη δημοτική αρχή, όσο και στους τοπικούς δημοτικούς συμβούλους για την αμέριστη συμπαράστασή τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...