Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Δράσεις της Ομάδας Εθελοντών Προμάχων (7 Ιουνίου 2017)


Στην προγραμματισμένη δράση του Ιουνίου προέβη η Ομάδα Εθελοντών των Προμάχων, με τον καθαρισμό των υιοθετημένων σημείων και την κατασκευή-τοποθέτηση αψίδων με γλάστρες λουλουδιών στην περιοχή του παλιού Ηρώου του χωριού.
Επίσης πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση και φύτεμα νέων εποχιακών ανθέων στη γωνιά του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου  και του Αγροτικού Ιατρείου και καθαρίστηκε όλη σχεδόν η πλατεία από σκουπίδια. Επίσης σκαλίστηκαν τα διάσπαρτα παρτέρια που κοσμούν το κέντρο του οικισμού. και κλαδεύτηκαν οι τριανταφυλλιές.
Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή εθελοντών, ενώ αισιοδοξία προκαλεί, η ενσωμάτωση στην ομάδα, μικρών παιδιών με όρεξη και μεράκι να προσφέρουν τις όποιες υπηρεσίες τους.
Επόμενη δράση της ομάδας έχει καθοριστεί, η παρέμβαση στα βόρεια του χωριού, στην περιοχή "Σταυρός", όπου θα γίνει διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, βάψιμο του τεράστιου σταυρού που υπάρχει, καθαρισμός του μονοπατιού και τοποθέτηση πάγκων.
Παράλληλα, μέλη της ομάδας θα τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο της πλατείας, έναν μεγάλο μεταλλικό πίνακα ανακοινώσεων, ο οποίος είναι έτοιμος προς χρήση.


1 σχόλια :

Μας κάνετε να νοσταλγούμε ακόμα περισσότερο το χωριό μας με τις ωραίες φωτογραφίες σας.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...