Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Υπηρεσιακά θέματα συζήτησαν η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών


Υπηρεσιακά θέματα συζήτησαν η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Δημήτρης Χατζηβρέττας

Θέματα που απασχολούν τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Πέλλας συζήτησαν σε υπηρεσιακή συνάντηση, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. Δημήτρης Χατζηβρέττας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής Αλέξανδρος Καϊλής και ο Διευθυντής της αντίστοιχης υπηρεσίας της Π.Ε. Πέλλας Χρήστος Νιστέλκας.

Ειδικότερα, έγινε από τους παρευρισκόμενους αποτύπωση της κατάστασης που επικρατεί στην υπηρεσία που στεγάζεται στην Έδεσσα αλλά και σ’ αυτήν των Γιαννιτσών και διερευνήθηκε η δυνατότητα να αντιμετωπιστεί η γενικότερη μείωση του προσωπικού που αποτελεί πρόβλημα, όχι μόνο για τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, αλλά και για το σύνολο των υπηρεσιών της Περιφέρειας. Τέλος, ζητήθηκε από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κα Αθανασιάδου – Αηδονά και τον κ. Χατζηβρέττα καλύτερος συντονισμός των υπηρεσιών και συνεργασία σε υποθέσεις πολιτών που απαιτούν χρονοβόρες διαδικασίες διεκπεραίωσης στην κατεύθυνση της βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...