Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Ππρομήθεια πυροσβεστικών κρουνών για τις ανάγκες κάλυψης δράσεων πυροπροστασίας, από τον Δήμο Αλμωπίας


ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 25 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Στην προμήθεια πυροσβεστικών κρουνών για τις ανάγκες κάλυψης δράσεων πυροπροστασίας, προχώρησε ο Δήμο Αλμωπίας. Με αυτόν τον τρόπο, περιορίζονται σημαντικά οι κίνδυνοι που μπορεί να προξενήσει μια πυρκαγιά.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανήλθε στο ποσό των 6.851,00 ευρώ με τον Φ.Π.Α. και έχει προβλεφθεί πίστωση στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Αλμωπίας στον Κ.Α. 02.30.7135.0015.

Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη μελέτη προέβλεπε την προμήθεια 25 διπλών πυροσβεστικών κρουνών πεζοδρομίου με φλάντζα εισόδου νερού διαμέτρου DN 80 και έξοδο 2,5¨ με αρσενικό σπείρωμα και τάπες. Θα έχουν μήκος 0,93-1,00 μ. και βάρος 45 κιλά. Θα έχουν ικανότητα λήψης 1m3 νερού ανά λεπτό από κάθε κρουνό και πίεση λειτουργίας PN 16. Το σώμα και η φλάντζα τους θα είναι κατασκευασμένα από ελατό χυτοσίδηρο τουλάχιστον GGG 40 κατά  EN1563. Στον κορμό τους θα έχει αντιπαγετική τάπα εκκένωσης. Θα είναι βαμμένοι με κόκκινο χρώμα εσωτερικά και εξωτερικά, με δύο στρώσεις από αντισκωριακό κατάλληλο για επαφή σε πόσιμο νερό και εξωτερικά θα έχουν χρώμα βαφής υψηλής αντοχής στην υπεριώδη ακτινοβολία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...