Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: "Σε καμία περίπτωση δε συναινέσαμε στη δημιουργία πρότυπου καταυλισμού Ρομά"


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Είναι κακό για τον τόπο μια παρανόηση να παίρνει διαστάσεις και να δημιουργεί παρεξηγήσεις και θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ως Δήμαρχος επιζητούσα πάντα και επιζητώ τη βοήθεια όλων των βουλευτών της περιοχής, η οποία είναι πάντα ευπρόσδεκτη και δε φείδομαι επαίνων όταν αυτή είναι αποτελεσματική και προάγει τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
Στο θέμα που ανέκυψε με τον φημολογούμενο καταυλισμό Ρομά θα ήθελα ευγενικά να θυμίσω στον αγαπητό Βουλευτή κ. Σηφάκη, ότι στη συνάντηση με την Υπουργό κ. Θεανώ Φωτίου, στην οποία ήταν και ο ίδιος  παρόν, καθώς επίσης και στην προχθεσινή μας συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο, συζητήθηκε η εφαρμογή προγενέστερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε στον «Καθορισμό κατάλληλων χώρων για την οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων» (https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9D00%CE%A9%CE%A8%CE%A9-3%CE%98%CE%95?inline=true).
Σε καμία περίπτωση δε συναινέσαμε στη δημιουργία πρότυπου καταυλισμού Ρομά. Μια τέτοια εξέλιξη εννοείται ότι μας βρίσκει αντίθετους. Δεν ξέρω πως και γιατί προέκυψε μια τέτοια παρεξήγηση αλλά θέλω να κάνω ξεκάθαρη τη θέση του Δήμου και να εκφράσω την αντίθεσή μου χωρίς περιστροφές και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τον κ. Σηφάκη, ο οποίος πιστεύω τώρα, έχοντας ξεκάθαρη τη θέση μου, που εκφράζει τη βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μπορεί να τοποθετηθεί καλύτερα στο συγκεκριμένο ζήτημα με στόχο πάντα το συμφέρον των συμπολιτών μας.

Μπίνος Δημήτριος
Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...