Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Δράσεις της Ομάδας Εθελοντών Προμάχων (20 Ιουνίου 2017)


 Σε προγραμματισμένη δράση της, η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων επισκεύασε το πολυμορφικό παγκάκι της πλατείας, το οποίο είχε σχεδόν καταστραφεί από τον δυνατό άνεμο που έπνεε επί ημέρες στον ιστορικό οικισμό, ενώ κατόπιν συνεννόησης με την Δημοτική αρχή, σχημάτισε με έντονα χρώματα το σημείο της διάβασης προς την Εκκλησία, μιας και το συγκεκριμένο σημείο ήταν συνεχώς κατειλημμένο από αυτοκίνητα, προκαλώντας δυσχέρεια στην πρόσβαση τόσο σε άτομα με αναπηρία, όσο και σε πεζούς, γέροντες και μή.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...