Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης στις χαλαζόπληκτες περιοχές της Πέλλας


Ο Γιάννης Σηφάκης στις χαλαζόπληκτες περιοχές  Δαμιανό, Λεπτοκαρυά, Άγιο Λουκά,  Φούστανη,  Φιλώτεια, Πρόδρομο –Νερόμυλο συνομίλησε με τους πληγέντες αγρότες
Πολύ μεγάλη η ζημιά στις καλλιέργειες που επλήγησαν από το χαλάζι.
Πρώτη φορά γίνονται τόσο γρήγορα από τον ΕΛΓΑ οι εκτιμήσεις των μεγάλων φετινών ζημιών από παγετό, βροχοπτώσεις και χαλάζι 
Πολλές δεκάδες γεωπόνοι- εκτιμητές στα χωράφια της Πέλλας
Στόχος να ολοκληρωθούν  γρήγορα οι εκτιμήσεις και τα πορίσματα και να πληρωθούν αποζημιώσεις τέλος του έτους ή το αργότερο τον Ιανουάριο.
Στην Πέλλα και Ημαθία (πλην των γεωπόνων- εκτιμητών από την Βέροια) εργάζονται και δεκάδες γεωπόνοι του ΕΛΓΑ από άλλες περιοχές της χώρας για να βοηθήσουν στις εκτιμήσεις. 
Θα επιδιωχθεί για πρώτη φορά με την βοήθεια του ΕΛΓΑ και του Υπουργείου χρηματοδότηση των αγροτών από Τράπεζα με εγγύηση τα πορίσματα και με μικρά επιτόκια κατ’ αναλογία με τα επιτόκια της κάρτας αγρότη.
Ο βουλευτής δήλωσε στους αγρότες ότι θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των εκτιμήσεων και θα συζητά συνεχώς με την Διοίκηση του ΕΛΓΑ την ενίσχυση του υποκαταστήματος Βέροιας για να υπάρξουν πορίσματα το γρηγορότερο. 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...