Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Γιάννης Σηφάκης : Συνεχίζεται εντατικά η προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος 1000 αγροτών με τον συνεταιρισμό ΑΘΗΝΑ


Γιάννης Σηφάκης:  Συνεχίζεται εντατικά η προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος που ταλανίζει περί τους 1000 αγρότες με τον συνεταιρισμό «ΑΘΗΝΑ» με στόχο να τελειώσει η ταλαιπωρία τους 
Συνεχείς επαφές με Υπουργείο Οικονομικών και Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων
Προετοιμάζεται κοινή ερώτηση στη Βουλή των κυβερνητικών βουλευτών της Πέλλας
Το πρόβλημα 1000 αγροτών της Πέλλας με τον συνεταιρισμό «ΑΘΗΝΑ» βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα του βουλευτή. Η αναγνώριση του προβλήματος από τους αρμόδιους είναι δεδομένη και διερευνάται διαδικασία για την απαλλαγή των άδικα εμπλεκομένων αγροτών από το τεράστιο βάρος που τους έχει κατανεμηθεί και η αποδέσμευση των ΑΦΜ τους.
Προς την κατεύθυνση αυτή , παράλληλα με τις ενέργειες που προηγήθηκαν όλους τους τελευταίους μήνες, προετοιμάζεται κοινή ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών των δύο κυβερνητικών βουλευτών της Πέλλας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...