Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται τόσο στην πόλη της Αριδαίας, όσο και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, ότι αυτά οφείλονται σε βλάβες που προκλήθηκαν στον στόλο των απορριμματοφόρων, οι οποίες δημιούργησαν δυσλειτουργίες στο πρόγραμμα αποκομιδής.

Από την πρώτη στιγμή, ενεργήσαμε άμεσα και τις επόμενες μέρες τα συγκεκριμένα προβλήματα θα έχουν αποκατασταθεί. Γι’ αυτό, ζητούμε την κατανόηση και κυρίως τη συνεργασία των συμπολιτών μας, οι οποίοι καλό θα είναι όταν παρατηρούν τέτοια φαινόμενα να περιορίζουν την ρίψη σκουπιδιών μέχρι τη στιγμή που θα περάσουν τα οχήματα του Δήμου.

Όπως γνωρίζετε, ο στόλος μας είναι παλαιωμένος, με αποτέλεσμα να υφίσταται συχνά βλάβες και οι συντηρήσεις να κοστίζουν πολλά χρήματα. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε στα σχέδιά μας την ανανέωση αυτού του στόλου και αυτό θα επιτευχθεί με την χρηστή διαχείριση των οικονομικών μας, τον σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, καθώς επίσης και με την εξασφάλιση κάθε διαθέσιμου πόρου.



ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

1 σχόλια :

Δειξε φωτο με τα σκουπιδια μην τους χαιδευεις

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...