Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Γιάννης Σηφάκης : Κατατέθηκε και ψηφίζεται στη Βουλή η διάταξη για τους αλλοδαπούς εποχιακούς εργάτες γης τρίτων χωρών


Γιάννης Σηφάκης :  Κατατέθηκε στη Βουλή και ψηφίζεται αύριο η διάταξη για τους αλλοδαπούς εποχιακούς εργάτες γης τρίτων χωρών.
Τα μεροκάματα των Αλβανών ( και άλλων εθνικοτήτων) εργατών γης είναι πλέον έξοδα που θα περνούν στα βιβλία του αγρότη.
Η διάταξη περιέχει απλουστευμένες διατάξεις με την τήρηση βιβλίου ημερήσιων δελτίων απασχολούμενου προσωπικού σε αγροτικές εργασίες και αλιεία.
Μετά την εξουσιοδοτική που ψηφίζεται αύριο από την Βουλή θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Εργασίας όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο μετάκλησης και τήρησης του βιβλίου ημερήσιων δελτίων απασχολούμενου προσωπικού για αγροτικές εργασίες.
Ο βουλευτής που ( μαζί με συναδέλφους του από την Ημαθία) ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την επεξεργασία και προώθηση της διάταξης ευχαριστεί την συντοπίτισσα μας Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και τον Υφυπουργό Τάσο Πετρόπουλο για την ανταπόκριση τους στο δίκαιο αίτημα των αγροτών που μετέφεραν οι βουλευτές.
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα σοβαρά προβλήματα του αγροτικού κόσμου με μεθοδικότητα και συνέχεια. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...